Jurnalism Pozitiv

Icon

Just another WordPress.com weblog

Remus Cernea a adunat semnaturile!

Remus Cernea, candidatul tanar si aproape necunoscut despre care scriam acum ceva vreme a reusit imposibilul – a adunat numarul aproape prohibitiv de semnaturi necesare pentru a candida, iar candidatura i-a fost validata de BEC. Oficial, avem cu cine vota in Turul 1.

Sunt curioasa ce s-ar intampla daca macar jumatate dintre cei care folosesc internetul ar merge la vot si ar aplica stampila pe numele lui Remus Cernea. Internautii au fost intr-o vreme un grup special, alcatuit din oamenii cu mintea cea mai deschisa catre nou; acum au patruns pe internet si alte categorii, dar inca sunt majoritari cei cu gandire libera. Macar un milion de oameni s-ar putea mobiliza si ar putea merge sa voteze. Stiu ca milionul asta in mod normal sta acasa, intr-o realitate proprie si refuza cu obstinatie sa puna stampila pe rechinii vechi care alcatuiesc „oferta” electorala, dar de data asta, al treisprezecelea nu este rechin.

Dat fiind ca afisele agresive si bannerele outdoor costa mai mult decat isi poate permite un om cinstit, Remus Cernea nu are acces la mediatizarea „clasica” si este nevoit sa recurga la alte mijloace de informare. Cred ca daca macar noi, internautii – pentru ca la noi are acces – ne-am mobiliza catre vot pentru a aduce in urne macar 5% pentru Remus Cernea, am reusi sa spunem ceva, daca nu alor nostri carora  nu le pasa, macar Europei, care sta cu ochii pe noi si clatina din cap a dojana.

Reclame

Filed under: Asa e mai bine,

3 Responses

  1. tazdingoo spune:

    Sa-i dam fiecare un vot!

  2. Inanna spune:

    Tazdingoo, nu-i dam lui votul, ni-l dam de fapt noua. Cam asta e ideea… Omul e din generatia noastra, nu e vreo fosila comunista si a crescut liber, ca si noi, dar tine inca minte oroarea trecutului si nu vrea sa revenim la ce a fost. Asa cum nici noi nu vrem.

  3. tazdingoo spune:

    Asa e, pana la urma ne dam noua votul. Problema e ca in Romania ratiunea lipseste foarte multor oameni legati de biserica (sau exista ratiune, dar si interes), fiind un mare impediment pentru Remus Cernea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: